Kwaliteitshorren van Hollandse bodem

Van inzethorren tot rolhorren en van vaste hordeur tot plissé hordeuren.

Met de horren van Unilux houdt u insecten buiten. De horren zijn bijzonder populair door hun duurzaamheid en de mooie afwerking.

Wij staan al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en de snelle levering. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen en fabriceren horren voor de vakhandel, de woninginrichter, zonweringleverancier of kozijnenleverancier die het beste wil voor zijn klanten.

Unilux Horren
Unilux Horren
DUBBELE PLISÉ HORDEUREN

De plissé hordeur van Unilux is de meest verkochte hordeur van Nederland, en met een reden. Unilux introduceerde de Japanse plissé hordeuren als eerste in Europa in 1999.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

PENDEL HORDEUR

Solide, betrouwbaar en duurzaam. Dat is onze vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

DRAAIKIEPRAAM HORREN

De raamrolhor Super+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. Standaard wordt deze geleverd met speedreducer. Deze speedreducer functioneert gyroscopisch en zorgt ervoor dat de raamrolhor Super+ langzaam naar boven oprolt.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

ENKELE PLISÉ HORDEUREN

De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

PLISÉ RAAMHOR

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

SCHUIFRAAM HORREN

De Comfort is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette meet slechts 42 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

VASTE HORDEUR

De schuifhordeur is in sommige gevallen een oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien, meestal is een Plisséfit beter geschikt. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

ROLLENDE RAAMHOR

De raamrolhor of rollende raamhorren van Unilux sluiten jouw ramen perfect af zodat jij ’s nachts goed kunt slapen. Je kunt kiezen uit de luxe Super+ of de budget Comfort raamrolhor.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

VASTER RAAMHOR

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. We beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit biedt ons de mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek. Wij werken continu aan verbeteringen en innovatie wat de constante kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt. De beste kwaliteit, de snelste levering: zaken waar we trots op zijn.
Plaats hier uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie en/of een afspraak.
Plaats hier uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie en/of een afspraak.
Unilux
Sundrape
Houde of happiness
Rainbow collection
Multisol
Keje

De Markies Zonwering

Groenestraat 59
6991 GC Rheden
+31 (026) 495 04 88
+31 (06) 129 01 558
info@demarkieszonwering.nl

KvK : 09189947
BTW: NL820227523B01

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
: 13:00 - 16:00 uur
: 11:00 - 16:00 uur
: alleen op afspraak
: 11:00 - 16:00 uur
: 11:00 - 16:00 uur
: 10:00 - 15:00 uur

Service

© Copyright De Markies Zonwering 2024