Buitenzonwering voor u op maat


De Markies Zonwering & woninginrichting
heeft een groot assortiment aan buitenzonwering waardoor wij iedereen naar wens kunnen voorzien. Houdt u van een klassieke stijl? Of juist van een modern style? De verschillende stijlen, kleuren en patronen kunnen wij toepassen op alle schermen.
Image

Al deze keuzes komen te samen in een hoogwaardig eindproduct dat met vakmanschap wordt gemonteerd. Zo heeft u de garantie op jarenlang plezier van uw nieuwe zonwering. Maak uw keuze hieronder.
KNIKARMSCHERMEN

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn er voor bedoeld om naast de zon uit huis te weren ook een flink deel van het er recht onder liggende terras van schaduw te voorzien

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

SCREENS

Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar of daar waar bewoners vaak afwezig zijn.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

BUITENJALOEZIEËN

Er is naast het rolluik en de screen nog een derde variant binnen de verticale buitenzonweringen, namelijk de buitenjaloezie. Met een buitenjaloezie heeft u een uniek product aan uw woning en een betere manier om het binnenvallende licht te reguleren bestaat er niet.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

UITVALSCHERMEN

Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

MARKIEZEN

De meest fraaie zonwering is de markies. Ongevoelig voor zijdelingse zoninval en door de verschillende modellen en kleuren geheel in eigen stijl uit te voeren. Behalve dat een markies een verfraaiing is voor een klassieke gevel, kan ook op een moderne gevel de markies voor een verassend effect zorgen.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

VERANDA ZONWERING

Op warme en zonnige dagen kan de temperatuur op een terras of in een serre behoorlijk oplopen. Natuurlijk bestaan er voor situaties waarbij er niet met een gewoon knikarmscherm gewerkt kan worden ook zonweringsoplossingen.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

HORREN

Als het buiten warm weer is zetten we onze ramen en deuren open. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling. Maar hoe vaak werd u al niet geplaagd door stekende vliegen, wespen of muggen in huis?

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

ROLLUIKEN

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

DOEKCOLLECTIE

Bekijk hier uw keuze uit onze doeken collectie .

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

Plaats hier uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie en/of een afspraak.
Plaats hier uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie en/of een afspraak.
Unilux
Sundrape
Houde of happiness
Rainbow collection
Multisol
Keje

De Markies Zonwering

Groenestraat 59
6991 GC Rheden
+31 (026) 495 04 88
+31 (06) 129 01 558
info@demarkieszonwering.nl

KvK : 09189947
BTW: NL820227523B01

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
: 13:00 - 16:00 uur
: 11:00 - 16:00 uur
: alleen op afspraak
: 11:00 - 16:00 uur
: 11:00 - 16:00 uur
: 10:00 - 15:00 uur

Service

© Copyright De Markies Zonwering 2024