Welkom

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Gordijnen

Horren

Kozijnen

Vloeren

Contact

 

De mooiste collecties tapijt en vinyl van Nederland    

   
De mooiste collecties tapijt en vinyl van Nederland.
 
 

Kies uit de breedste en meest actuele collecties tapijt en vinyl van Nederland! Het bestaansrecht van Interfloor: mensen willen kiezen!
Onze productfinder loodst u op een fraaie en snelle manier door de breedste en meest actuele collecties tapijt en vinyl van Nederland.

Wat wij belangrijk vinden bij het samenstellen van onze collecties?
We kijken en luisteren eerst naar de consument of professionele gebruiker. Daarom vindt u in onze collecties honderden soorten tapijt en vinyl voor minstens zoveel toepassingen.

Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

 

Tapijtcollecties

 

Vinylcollecties

 

Productfinder

 
 
 
Beautifloor PVC en laminaatvloeren
 
Zoals de naam al doet vermoeden, staat Beautifloor voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl.

Op dit moment bestaat de Beautifloor-collectie uit, PVC Design en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil.
 
De Beautifloor-laminaatvloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig zelf te leggen. De collectie heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.
 
De Beautifloor klik vinylvloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Door de prachtige houtdessins, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen.
 

Pvc vloeren

 

Laminaat vloeren

 
 
 

Wilt u ook een nieuwe vloer? Bel 026 - 4950488 voor een afspraak.

   www.demarkieszonwering.nl - Groenestraat 59 - 6991 GC Rheden - Tel.: 026-4950488 - E-mail.: info@demarkieszonwering.nl